Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ

logo kids last 200 2022

Η Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ, ενηλίκους, εφήβους και ΠΑΙΔΙΑ! Αναπτύσσουμε καινοτόμα εθνικά ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο την ανάπτυξη δικτύων Community First Responders & Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών! ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΟΥ, κατέβασε το iSAVElives App και ζήτησε μας να σε εκπαιδεύσουμε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ KIDS SAVE LIVES ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ( ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ!

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 20/11/2023

hero2023

webinar “iSAVElives FREE”

》ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ: 17:50

LINK: https://tinyurl.com/y2fhdfga

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 18:00 – 21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δεν απαιτείται να κατεβάσεις την εφαρμογή της Webex. Διατήρησε κλειστό μικρόφωνο και κάμερα. Αν δεν λειτουργεί το link, επίλεξε εναλλακτικά: https://tinyurl.com/bdw86rf8

 》WHAT ELSE?

1. Το KIDS SAVE LIVES σου προσφέρει τον καινοτόμο Εθνικό Χάρτη 2,000+ Απινιδωτών και σε συνεργασία με τη MICROSOFT το application “iSAVElives”, για ΒΟΗΘΕΙΑ στις πολύ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ καταστάσεις: https://kidssavelives.gr/isavelives/

 2. Παρακολούθησε δεκάδες εκπαιδευτικά videos στα κανάλια μας (YouTube | ΤΙΚ ΤΟΚ), για μια πρώτη επαφή:

https://youtube.com/@kidssavelives